Gangbäng anaaliseksi kokemuksia

Siihen se on jäänyt - ja melkein sanoisin valitettavasti. Lopettaisin seurustelun, koska näinhän kertoja itseasiassa pyytää tekemään. Itse olen harrastanut ryhmäseksiä erillaisilla kokoonpanoilla vaimoni kanssa ja nämä jutut eivät ole haitanneet ainakaan minun rakkautta vaimoani kohtaan.

Mielestäni se mitä teet sinkkuna ei voi vaikuttaa tulevassa suhteessa tai sitten siinä suhteessa on jotain muutakin vialla ja tuo on vaan tekosyy.

Itse en osaisi olla mustasukkainen tai harmissani jos kumppanillani olisi tuollainen kokemus sinkkuajalta tai edes yhdessäolon ajalta jos se on yhteisesti sovittu eikä tapahdu seläntakana. Enemmän mä tuntisin luottamuksen olevan heikoilla jos kumppani ei tuollaista mulle kertoisi. Eli mielestäni rohkeasti kokeilemaan jos sinusta ihan oikeasti tuntuu siltä, että haluat tuon toteuttaa.

Mielestäni asenteesi on hieno ja jos olisin itse hakemassa uutta puolisoa niin juuri tuollaisella asenteella varustetun kumppanin haluaisin uudelleenkin. Kun itse oman vaimoni sekstailua toisen kanssa ei se koskaan ole ollut vaikeaa ja kiihotun siitö itsekin. Itseasiassa nautin kun nään vaimoni nauttivan.

Jos noita miehiä olisi sitten tuo niin ei se sen vaikeampaa olisi ja kiihottaisi takuuvarmasti vielä enemmän jos vaan vaimoni siitä nauttii. Kun joku erikseen korostaa olevansa rehellinen mielipiteissään se yleensä tarkoittaa tunteen ja järjen ristiriitaa.

Itse lopettaisin suhteen välittömästi jos kuulisin ämmän tekevän tommosta. Huora ei ole nainen, vaan saastainen paska, joka saa naamaansa! Mä hakkaan sut jos sä naisia hakkaat.. No itse en kyllä kokisi asiaa mitenkään kiihottavana, vaan vähän outona.

Minä tosin en olekaan mikään ryhmäseksi-intoilija, joten moni mies varmaan kokisi asian eri tavalla. En myöskään haluaisi itse osallistua tuollaiseeen tapahtumaan. Minusta tuo fantasia on kyllä sellainen, joka olisi parempi pitää pelkkänä fantasiana. Todellisuus voi olla jotain ihan muuta kuin oma kuvitelma tapahtumasta. On suuri mahdollisuus, että fantasiasta tulisikin yhtäkkiä painajainen.

Tuskin löytäisit tuosta vaan viisi luotettavaa ja tuttua miestä tuohon hommaan, joten käytännössä joutuisit tilanteeseen monen lähes tuntemattoman miehen kanssa. Et pystyisi millään etukäteen päättelemään, miten he itse tapahtuman aikana käyttäytyisivät. Jos tilanne ei tuntuisikaan hyvältä, vaan ahdistavalta, niin et varmaan saisi viittä kiimaista miestä yhtäkkiä lopettamaan touhua.

On siis mahdollisuus, että et pääsisi tilanteesta pois vaikka haluaisitkin. Vaikka ajatus tuntuisi kiihottavalta omassa päässä, siitä voisi oikeasti muodostua tilanne, jossa tuntisit itsesi alistetuksi, hyväksikäytetyksi ja ahdistuneeksi, mutta et voisi tilanteelle mitään.

Voi tietysti olla, että se olisi juuri sitä mistä olet unelmoinutkin. Toivon vain, että käytät järkeäsi ja huomioit riskit. Olen mies ja kokenut myös kaikenlaista mukavaa seksin alalta. Jos sinä ja minä tapaisimme ja kemiat natsaisivat seurusteluun saakka, niin yhtä laillahan minun olisi oltava rehellinen sinulle samantyyppisistä omista ja toteutuneista kokemuksistani.

Siispä voisin kysyäkin, hyväksyisitkö vastaavasti minun historiani vastaavassa tilanteessa, seurustelun alkuvaiheessa? Kertomastasi päätellen uskoisin sinun hyväksyvän sen, eli jos kummallakin olisi oma, samantyyppinen historiansa, niin ainakin itse kokisin sen rikkautena. Luulisin silloin, että kumpaakin yhdistäisi tietty avarakatseisuus ja elämän jaetut kokemukset olisivat aivan touisenlaiset, kuin jos kumpikin olisimme ns.

En saa itseäni puhtaaksi millään, enkä haluakaan, omasta menneisyydestäni, joten ei toisenkaan tarvitsisi näin tehdä. Kysyit sitä, olisiko helpompi katsella tms. Jos oikeat miehet hommaan löytyvät, niin itse vastaan tuohon: Helpommin menisi olla katsomassa, kun naistani nai viisi kuin joku yksinäinen.

En ole mustis luonnoltani, mutta jo kiihottavuudeltaan tuo olisi paljon enemmän. Variaatioita olisi helpompi luoda ja tarvittaessa olisi miesvalikoimaa naiselleni kanssani kimppailuun. Ja miksi ei nainen saisi nauttia moisesta edes kerran elämässään. Seksikumppaneiden historia ei ole mikään suuri.. Eiköhän asenenne ja innokkuus riittäisi Kumpi on tärkeämpi tässä asiassa asenne vai ulkonäkö?? Jos puhuisin itsestäni, myös viimeksimainittu kriteeri täyttyisi varmasti..

Enkä tietenkään tuomitsisi miestä, joka vastaavaa olisi kokenut. Vaikka en itse uskaltaisikaan toteuttaa omaa fantasiaani. Mielestäni asenne on tärkein! Omissa kokemuksissani olen aina aluksi jännittänyt yms. Minun mielestäni sinun kokemustesi lukumäärä kertoo myös itsensä kanssa sinut-luonteesta, eikä mistään ns.

Sala-aikaa, mutta ei tällaisia kokemuksia elämässä liikaa ole Omissa jutuissani olen monasti ensin tavannut naisen ja usein olemme ottaneet koe-erän ihan vaan kahdestaan, jolloin olemme olleet varmoja kemioiden sopivuudesta. Sitten muu porukka useimmiten naisen aviomies mukaan seuraavaan tapaamiseen. Mene paikkaan jossa on koolla paljon ihan tavallisia ihmisiä, tavaratalo, kauppahalli, tms.

Kuvittele sitten viittä lähimpänä sinua olevaa suurinpiirtein ikäistäsi miestä kanssasi samaan sänkyyn. Näet varmasti heissä piirteitä joita inhoat, kaljamahaa, kaljuutta, epäsiisteyttä, mitä missäkin. Huomaat varmaan miten fantasiasi saa arkisemman tunnun, kuvitellut kumppanisi saavat näet oikeat ihmiskasvot itselleen.

Toista tätä ihmisten keskellä, ja vertaile oloasi yksin tapahtuvaan fantasiointiin. Tajuat varmaan jutun idean. Jos et, tulet luultavasti pettymään kerta toisensa jälkeen, todellisuuden iskiessä tajuntaasi, läpi fantasioiden haavemaailman. Vaikka olenkin mies ja kenties juuri sen vuoksi, en ole koskaan ymmärtänyt sitä kuviota jossa miehet nousevat panomiehiksi ja naisista tehdään huoria, jos he lähtevät kokeilemaan jotain normiseksin ulkopuoleta — kuten esim.

Fakta on että yksi mies hädin tuskin pystyy pitämään tyytyväisenä ja tarjoamaan hyvää seksiä edes yhdelle naiselle, mutta nainen pystyy hoitamaan vaivattomasti useammankin miehen kerrallaan. Joskin voimille se varmasti ottaa. Itse olen tullut siihen johtopäätökseen että miehet jotka tuomitsevat aktiivisen naisen, ovat itse sangen epävarmoja omasta libidostaan ja seksuaalisuudestaan, joten he lähtevät korostamaan omaa miehuuttaan painamalla naista mahdollisimman alas.

Puntaroi ja pohdiskele, sillä kokemus saattaa pahimmassa tapauksessa olla todella syvältä — toinen äärilaita on paras kokemus elämässäsi. Kuten aiemmassa viestissäni kerroin, tapasimme vaimon kanssa harrastaa ryhmäjuttuja ja hän ainakin nautti niistä suuresti — silloin kun meillä oli kolmantena hyvä ja mieluisa kaveri. Mistä tänä päivänä saa vanhaa naista??

Heips, Olen 36vuotias mies ja haluaisin löytää seksiseuraa itseäni selvästi vanhemmasta naisesta. Ennen löytyi netistä seuraa helposti, mutta nykyään tuntuu, kuin siellä olisi pelkkää maksullista seuraa. Kaikkia lähteitä en pysty käyttämään, kuten Tinderiä, sillä olen varattu.

Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Seksi gangbang gangbang elizabeth13 Mitä minun pitäisi tehdä? Häpeäkseni tämä ei ollut edes ainut kerta ryhmäseksissä ilman miestäni, koska hän ei ole edes harrastanut seksiä muiden kuin minun kanssani. Petin siis miestäni jo ennen naimisiin menoa. EN silti halua erota miehestäni koska hän on kultainen ja rakastan häntä. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Aika torkeeta ehdottaa sita toiselle pain naamaa. Eikai kukaan oikeastaan halua toisen koskevan omaan kumppaniinsa tai mitaan semmosta. Toki myonnan etta minun sanojani kannata siis silletavalla ottaa kun en ole parisuhteessakaan. Itsepahan tiedat mutta en sinuna ehdottelisi enaa mitaan mika selvasti tuntuu pahalta toisesta. On se aika henkinen veitsenisku kuitenkin. Ei se muiden kanssa meneminen ja tuleminen seksimielessa parisuhteeseen kuulu oikeasti.

Itsepahan vastaat joten tee mita lystaat. Mulla oli aloittajan kanssa jotakuinkin samanlainen juttu vuosia sitten.

Nyt asia on kuitenkin jäänyt pois, liekö ikä tehnyt tehtävänsä? Oli aikansa hauskaa ja kiihottavaa, nyt vain muistellaan juttuja mieheni kanssa. Muutamia kymmeniä kertoja se oli kivaa mutta sen jälkeen hiipui vähitellen. Meillä oli kolmas pyörä, ei koskaan sen useampia. Mieheltä tuo vaatii hyvää itsetuntoa, myöskään mustasukkaisuus ei kuulu kuvioihin. Kun olen kuunnellut kanssasisarieni kertomuksia, ei tuo nyt mitenkään erikoista tai ihmeellistä ole, jos ei nyt ihan normijuttujakaan.

Mitä on Pista Privaa? Minulla on kokemuksia kolmantena olemisesta, siis miehenä. Tietysti ensimmäinen kerta oli paljolti tunnustelua ja aristelua. Toiset kerrat sitten jo pystyy nauttimaankin, riippuu kylläkin kovin kaikista kumppaneista.

Positiivisuutta ja iloista mieltä pitää olla. Jatkuvaa kokemuksistani ei tullut, ei ollut tarkoituskaan. Nyt ajattelen kyllä että pidempi suhde useamman samanhenkisen kanssa olisi aivan ihanaa. Kyllä elämästä pitää nauttia. M , Varmasti, joskus olisi kiva päästä jotain orgioita vetämään.

Gangbäng anaaliseksi kokemuksia -

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Meillä ollessaan pojat eivät ole puhuneet mitään tästä, mutta tietävät vaimoni kertoneen kaiken minulle. Mulla oli aloittajan kanssa jotakuinkin samanlainen juttu vuosia sitten. Viesti on mainos tai massapostitus.

Gangbäng anaaliseksi kokemuksia -

Niin ei kyllä ole tuo yllä oleva viesti minun, aloittaneen Make 54 Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

0 responses on “Gangbäng anaaliseksi kokemuksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *