Deiteille etsitään ystävää

Yleensä vietän aikaa kuuntelemalla musiikkia ja omia ajatuksiani. Viihdyn hyvin omissa oloissanikin, mutta joskus kaipaan samanhenkistä ihmistä, jonka kanssa voisi pohtia elämää ja kaikkea mahdollista. Olen aika melankolinen ja rauhallinen luonne, ja toivon että sinäkin olet tai ainakin ymmärrät näitä piirteitä etkä pahastu niistä. Huumorini on usein sarkastista ja joskus aika mustaakin. Olisi mukavaa tutustua sinuun! Parhaiten minuun saa pidettyä yhteyttä snapchatissa, mutta vaihdetaan yhteystiedot sähköpostissa.

Täällä 25v Jämsässä asuva nainen etsii ystävää. Olen luonteeltani empaattinen ja olen ujo varsinkin aluksi ja isommassa porukassa. Harrastan lenkkeilyä ja uintia. Tykkään myös katsoa elokuvia, leipoa, pelata sulkapalloa yms. Olisi kiva saada uusi ystävä jonka kanssa voisi tehdä kaikkea ja puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä. Voit asua muuallakin mutta olisi kiva jos asuisit Keski-Suomessa tai Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä jos kiinnostaa. Täällä 23v Järvenpäästä kotoisin oleva tyttö joka etsii kavereita lähiseudulta. Olen yli parisen vuotta sitten valmistunut lähihoitajaksi ja nyt työelämässä. Harrastuksiin kuuluu säbä, geocaching ja tykkään kuunella musaa ja kattoo netflixiä. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja luoda hyviä ystävyyssuhteita Olen positiivinen, huumorintajuinen ja luotettava. Etsin kahvittelu, kävely, juttelu ja mukavaa seuraa.

Tietysti kaikkea muutakin mitä keksitään. Olen myös kiinnostunut menemään esim. Oon 23v nuori Järvenpäästä. Etsin ystäviä Uudeltamaalta tai Kanta-Hämeestä ensisijaisesti , jotta voitais joskus nähäkin Asun puolison kanssa ja odotetaan meidän esikoista. Tykkään eläimistä ja luonnosta. Katon paljon Netflixia, mutta luen myös ajankuluks. Psykologia, historia, magia ja okkultismi kiinnostaa.

Maailmankatsomukseltani oon jonkinlainen pakana, sen enempää kategorisoimatta. Kuuntelen metallia ja folkia, sinfoninen ja klassinen musiikkikin menee. Pelailen alkukankeuden jälkeen myös lautapelejä, mutta en ollenkaan osaa käyttää konsoleja. Tykkään kahvitella ja kierrellä kirppiksillä,grillata ja retkeillä luonnossa. Sä voit olla millainen vaan, oma itses, mutta ois mahtavaa jos meiltä löytyis yhteisiä kiinnostuksenkohteita.

Laitappa viestiä mansikkavissyy outlook. Olen 20v nainen asun Espoossa ja luonteeltani olen aika rauhallinen ja jalat maassa oleva tyyppi ja etsin uusiakavereita elämääni.

Vapaa ajalla tykkään tehdä ruokaa ja katsoa netfliksiä käydä kahvilla tai elokuvissa joskus tulee käytyä shoppailemassa. Toivoisin tosi ystäviä joiden kanssa vois jakaa ilot ja surut hyvinä ja huonoina aikoina ja joihin tukeutua tilantees ku tilantees.

Olen tupakoimaton 48vuotias nainen Espoosta joka poissa työelämästä, joten aikaa on… Olen suht aktiivinen yhteydenpidossa, joten toivottavasti sinäkin. Olisi mukavaa törmätä samanhenkiseen ihmiseen joka on oma itsensä ja näkee maailman muutenkin kuin musta-valkoisena, eli myös ne harmaasävyt. Tykkään spekuloida asioita, ja kivempihän se jonkun kanssa niin tehdä.

D, ja tarvittaessa parantaa maailmaa. Tai vain nautiskella olosta ja ympäristöstä. Tykkään nauraa asioille, ja pyrinkin positiivisuuteen. Toki, olenhan kuitenkin vain ihminen ja tunnesellainen vieläpä, joten elän sen mukaan.

Toki on tilanteita johon pakko tehdä, ja silloin niitä tehdään. Onhan ne tekemiset kivempia ystävän kanssa. Ystävyys on mielestäni kahden kauppaa jossa on luottamusta ja avoimuuta sekä rehellisyytä. Ja että voi jutella mistä vaan. Kommentit pois päältä artikkelissa Bi miestä Nuori parikymppinen poika etsii ystäväksi bi miestä jonka kanssa jutella kaikesta mahdollisesta.

Kommentit pois päältä artikkelissa Kivoja kamuja Oulusta! Etsitään ystävää pian 16 vuotiaalle pojalle Länsi-Vantaa , poika , ystävä Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Etsitään ystävää pian 16 vuotiaalle pojalle Etsin ystävää länsi-Vantaalta 16 vuotiaallelapsenlapselleni, joka kertoo olevansa yksin sen vuoksi, koska ei halua istua ostateilla, tupakoida tai juoda iltaisin vaan viettää muuten aikaa ulkona koulupäivän jälkeen.

Kaveria pyöräilemään ja muihin harrastuksiin Etelä-Pohjanmaa , kaveri , pyöräily , seinäjoki , ystävä Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Kaveria pyöräilemään ja muihin harrastuksiin Moro! Toivottavasti olisit myös itse valmis panostamaan kaveruuteen, sillä kovin kauaa en jaksa yksipuolisesti yrittää pitää kiinnostusta yllä. Seuraa haen ulkoiluun, liikunnan pariin, erilaisiin tapahtumiin tai muuten vaan hengailuun.

Lähden suhteellisen helposti mukaan kokeilemaan uusia asioita, mutta olen hieman huono itse ideoimaan mitään erityistä tekemistä. Harrastan itse kamppailulajeja ja toisinaan voimailua salilla. Näiden lisäksi tykkään ulkoilusta hyvillä keleillä kävellen tai pyörällä, lukemisesta, joogasta, peleistä, musiikista, hyvästä ruoasta, elokuvista ja ties mistä muusta. Kiinnostuksen kohteet vaihtelevat hieman kausittain ja tarkempia yksityiskohtia mieltymyksistä voi sitten udella myöhemmin mikäli ne kiinnostavat.

Sinulta toivoisin täysi-ikäisyyttä ainakin henkiseltä kantilta. Sukupuolellasi ei ole väliä. Toivottavasti et myöskään ota elämää liian vakavasti, sillä en erityisesti arvosta kovin tiukkapipoista tai ahdasmielistä asennetta. Sarkasmin ja mustan huumorin ymmärtämisestä suurta plussaa. Laita viestiä niin tutustutaan jotain kautta ja katsotaan löytyisikö yhteistä säveltä. Etsin seuraa kahvittelemaan, leffan pariin, viinille, lenkkipolulle tai matkalle.

Tykkään jutella syvällisiä sekä ihan höpöjä. Vihaan valittamista, mutta silti joskus valitan itsekin rankasti. Jos mulla olisi kaikki maailman aika, niin opiskelisin ranskan kielen ja maistaisin kaikkia maailman viinejä ja jälkiruokia. Aktiviteeteista mieluisampia on urheilut ja rentoutuminen. Tykkään kuntosalista, lenkkeilystä, sulkapallosta, pipolätkästä, fillaroinnista, porrastreeneistä, uimisesta, saunomisesta, mm-kisoista, matkustelusta, ajoittain päihtymisestä miedoilla, hieronnasta, keikoista, syvällisistä keskusteluista, rupattelusta, kahvilassa istumisesta, ohikulkijoiden katselemisesta, telttailusta, road tripeistä, musiikista ja vähän kaikennäköisestä.

Et ole liian takertuva. Sanot mitä ajattelet ja ajattelet edes vähän mitä sanot. Osaat tarvittaessa myös pyytää anteeksi jos töpeksit. Mikäli uskoisit, että meillä voisi natsata kavereina, niin heitä viestiä sähköpostiin.

Muutin Vantaalle kesätöiden perässä 1 kk sitten. Kesätyöt loppuvat elokuussa, minkä jälkeen muutan takaisin opiskelupaikkakunnalle n. Vapaa-ajalla harrastan lukemista pääasiassa faktakirjallisuutta, elämänkertoja , lenkkeilyä, puntilla käymistä ja sekalaisesti muutakin kuntoiöua. Lisäksi haluaisin harrastaa mailapelejä, mutta tällä hetkellä vastustaja puuttuu. Luonnetta on vaikea määritellä, mutta ystävällinen sosiaalinen introvertti kuvastanee minua.

Pidän sopivasta suhteesta rauhaa ja yksinoloa päivässä, mutta kaipaan myös seuraa etenkin viikonloppuisin. Minua on kuvailtu analyyttiseksi, ihmisläheiseksi, rauhalliseksi, vitsiniekaksi, alkuun varautuneeksi, luotettavaksi. Mitään erityisiä toiveita kaverille ei ole, sillä kaverikemia tulee ilmi vasta tavatessa. Sukupuolella ei väliä, ikää mieluusti niin paljon että henkinen tasapaino on löytynyt. Etsin uusia ihmisiä värittämään elämääni Helsingissä. Minulle ei ole niinkään väliä, mikä sinun taustasi on, minkä ikäinen olet tai mitä sukupuolta edustat.

Uusiin ihmisiin tutustuminen kannattaa aina eikä sitä koskaan etukäteen voi tietää kenen kanssa kemiat kohtaa. Itse olen Itäsuomesta Helsinkiin muuttanut nuori nainen. Opiskelen psykiatriseksi sairaanhoitajaksi ja unelmani on joskus toimia psykoterapeuttina.

Ennen hoitajaksi ryhtymistä opiskelin musiikkia ja olin intohimoinen teatterin harrastaja. Introvertin ja rauhallisen luonteen takaa löytyy siis myös pippuria ja eläytymistä! Muita kiinnostuksen kohteita ovat muun muassa lukeminen, neulominen, ulkona syöminen, lautapelit, roolipelaaminen, elokuvat, ihmisoikeudet ja Youtube-videot. Rakastan kissoja valtavasti ja haaveilen saavani vielä joskus sellaisen omaan perheeseeni.

Jos haluaisit tutustua, laita rohkeasti viestiä! Itse en jaksa kauhean pitkään tutustua sähköpostin välityksellä eli toivoisin pikaista tapaamista esimerkiksi kahvin merkeissä. Etsinnässä olisi uusia ihania ystäviä elämään, jotka mieluusti tulisivat sinne jäädäkseen Läheisiä ihmisiä voisi aina olla enemmän ja varsinkin kun tuntuu, että nykyään monet uudet tuttavat jäävät turhan etäisiksi.

Haluan siis löytää oikeita ystäviä, jotka panostavat eivätkä jätä tutustumista pariin lauseeseen. Jos koet olevasi tällaisen ystävän tarpeessa, niin jatka ihmeessä lukemista!

Olen itse vuotias nainen Helsingistä. Opiskelen yliopistossa ja teen samalla ajoittain töitä siinä ohessa. Vapaa-aikaa kuitenkin löytyy sen verran, että kahvittelulle ja muulle actionille riittäisi reilusti aikaa useamminkin Tykkään shoppailla, katsoa leffoja, matkustaa, syödä, käydä kahvilla ja myös testata kaikenlaista uutta.

Olen rauhallinen mutta innostuva tyyppi, ja huumorintajua löytyy. Hei olen 52v mies oulusta Etsin naista ystävää kaveria Kävely kahviseuraa eräreissuja kävelyä Mukavaa huumorintajuista kiva mukava naista oulusta whatsapp tekstailu soita. Nykyään olen aika yksinäinen joten ystävät olisivat enemmän kuin tervetulleita. Etsin siis oululaisia v naisia ystävikseni.

Omiin harrastuksiini kuuluu lähinnä lukeminen, pleikan pelaaminen ja ulkoilu. Olisi mahtavaa jos olisit ulospäinsuuntautunut ja positiivinen. Saatan olla aluksi ehkä vähän ujohko, vaikkakin ennen olin todella sosiaalinen ja menevä. Mutta masennukseni sai minulle aikaan jonkinlaisen ujouden ja pienen sos tilanteiden kammon, olen kyllä iloinen ja elämänhalua riittää vaikka laiska saatankin olla; minulla oli ennen paljonkin kavereita mutta jotenkin tämä tämä kaikki vaikutti siihen ja olen nykyään aika yksinäinen.

Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin, ja tehdä asioita esim vaikka käydä mikroautoilemassa, pelaamassa biljardia, syömässä, käydä risteilyllä tai ihan vaan hengailla ota ihmeessa yhteyttä jos yhtään herätti kiinnostusta! Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa.

Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sitä tulee hakattu kuntomielessä välillä. Oon vuotias tyttö Hämeenlinnasta ja olis tosi jees jos tätä kautta löytäis uusia ystäviä kenen kanssa vois sitten jopa nähdäkkin mikäli juttu luistaa.

Varsinkin näin kesän tullessa ois kiva, kun löytyis lisää niitä ystäviä miksei jopa sitä tosiystääväkin kenen kanssa sitten tehdä kaikenlaista. Sukupuolella ole väliä, mutta itse olen seurustellut pari vuotta, joten parisuhdetta en ole täältä hakemassa. Myös juttuseura käy oikein hyvin, jos asut kauempana Mutta joo jos yhtään kiinnostaa tutustua niin ota ihmeessä yhteyttä!

Täällä vuotias,höpöttelevä ja nauravainen nuori nainen tutustuisi mieluusti uusiin kivoihin tyyppeihin: Kommentit pois päältä artikkelissa Perheestä haaveilevia? Omia mietteitäni voi lukea: Moikka Löytyykö perheestä haaveilevia naisia ajatustenvaihtoon näin aluksi.

Uusia ystävia ja tuttavuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia ystävia ja tuttavuuksia Moikka! Etlä-Karjala , onnellisuus , uusi tuttavuuksia , Uusia ystäviä Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia ystäviä: Kommentit pois päältä artikkelissa kauhava seinäjoki hei löytyykö muita ns yksinäisiä naisia kaveriksi toiselle joka muuttanut kauempaa yhdessä vois välillä käydä baarissa kahvilla lenkillä tai vaan jutella jne.

Kommentit pois päältä artikkelissa Bi miestä Nuori parikymppinen poika etsii ystäväksi bi miestä jonka kanssa jutella kaikesta mahdollisesta.

Etelä-Pohjanmaa , hevoset , Ilmajoki , kissat , seinäjoki Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Homopoikaa Terve. Kingston walls tyyliin kans konsanaan!

Minua kiinnostaa mitä toiselle kuuluu. Uusia ystäviä siis hakusessa! Nainen ja Jyväskylässä asun ja siis alunperin Tampereelta kotosin niin nyt uusia ystäviä vailla olisin kun ei vuodessa oo oikein tutustunu ihmisiin, kun ihan muutaman kaverin saanut ja työn ja muun oleilun lisäks ois kiva istua iltaa ystävän kanssa ja muuten löytää ystäviä. Olen luonteeltani iloinen, sosiaalinen ja mukava tyyppi. Myös luotettava ja rehellinen. En harrasta oikein muuta kun salilla käyn ja opiskelen oppisopimus-koulutuksella merkonomiks siis.

Laita viestiä jos kiinnostaa tutustua. Kerron itsestäni hieman asioita tähän alkuun. Olen 20 vuotias nuorimies joensuusta ja käyn tällä hetkellä armeijaa. Olen melko tyytyväinen omaan elämäntilanteeseeni, sekä nään tulevaisuuden vielä valoisempana.

Luonteeltani olen suhteellisen rauhallinen,kaikkien kanssa toimeen tuleva, mutta samalla saatan olla alussa myös hieman ujo. Tiedän myös mitä haluan elämältäni. Mutta yksi asia mieltäni painaa aina välillä. Haluaisin lisää hyviä ja läheisiä ystäviä, joiden kanssa tallustaa tätä elämää eteenpäin. Suurinosa kouluaikaisista kavereista on jääneet taakse ja tämänhetkiset parhaat kaverit on eri ikäluokkaa, joilla on omat tekemiset ja kiireet elämässään. Sukupuolella ei ole niinkään väliä. Varsinaisia harrastuksia ei ole,mutta tykkään vapaa- ajalla tehdä töitä ja urheilla.

Kun taas toisinaan leffojen katselu ja musiikin kuuntelu on myös mukavaa. Välillä tekee myös mieli lähteä kaupungille tuulettumaan tai festareilla käymään. Mutta sitä tulee tehtyä harvemmin. Yksin ollessa tykkään eniten koti illoista. Toivottavasti mielenkiinto heräsi ja otat yhteyttä.

Moikka oon 33 vuotias nainen ja haluaisin löytää uusia ystäviä.. Vanhoista ystävistä osa vaan ei ole moni enään yhteyksissä Yms. Myös jos et ole pääkaupunkiseudulta ei haittaa juna ja bussit kulkee. Lappeenrannasta olisi myös mukava löytää sillä ajatuksena muuttaa täältä sinne jossain kohtaa. Olen toisen vuoden insinööriopiskelija ja käyn töissä opiskelujen ohella. Elämäni on tällä hetkellä kiireellistä, joten pitkälti etsin Whatsapp-kavereita, joiden kanssa pystyy rupattelemaan ja ehkä näkemään muutaman kerran kuussa.

Sukupuolella ei ole niin väliä vain, että meillä on jotain yheteistä puhuttavaa. Olen kiinnostunut tällä hetkellä sijoittamisesta, säästämisestä ja Saksan kielen opiskelusta. Tarkoitukseni olisi lähteä vaihtoon seuraavan muutaman vuoden sisällä. Olen entinen mangan ja animen suurkuluttaja, mutta en ole aktiivinen nykyään, mutta voin puhua aihesta. Rakastan eläimiä ja kaikki muu huumori menee paitsi eläinrääkkäys vitsit.

En juo alkoholia ja olen tehnyt uudenvuoden lupauksen, että käyn viikkossa 2 kertaa salilla. Arvoni tärkeä kohta jos uusi ystäviä on etsimässä, jos arvot eroavat hirveästi juttu ei varmaan tule toimimaan — En osta jos ei ole varaa luottokortti tai pikavippi ei ole varaa — Omasta teoista ja valinnoista on kannettava vastuu — Töitä on tehtävä hyvän elämän eteen — Ainoa varma asia on, että maailma muuttuu kokoajan ja minunkin on parempi muttua pysyäkseni mukana — Ei saa valittaa jos ei ole valmis tekemään asian eteen jotain sydäntä saa purkaa, mutta ainainen valitus samasta asiasta kyllä ärsyttää.

Jos tulee paljon vastauksia voin tehdä meille yhteisen Whatsapp-ryhmän jossa voi tutustua muihinkin vastanneisiin. Varmasti kaikille löytyy näin ainakin yksi uusi kaveri. Olen 22v nuori nainen Espoosta. Olen huomannut viime aikoina, että minulla ei ole sellaisia kavereita joiden kanssa jakaisin ilot ja surut. Etsin uusia ystäviä pääkaupunkiseudulta, joiden kanssa voisi viettää aikaa, käydä ulkona, kahhvittella, käydä shoppailemassa, viestittää, soitella,käydä toisen luona, järjestää tyttöjeniltaa jne.

Iällä ei oo väliä. Kohta se vuosi taas vaihtuu ja on tullu huomattua että pysyviä ystäviä tämä vuosi ei tuonut. Mites, voisko ens vuosi olla parempi siinä saralla? Asun pkseudulla, autolla pääsee kulkemaan joten ei väliä missä päin pkseutua olet, oon 29v ja ens vuonna on sitte pyöreitä tiedossa, asun avoliitossa, lemmikkejä ei ole ja koirakuume on aina!

Oon persoonallinen, tunteikas, nauravainen ja huumorintajuinen. Tuun kaikkien kanssa toimeen ja oon hyvä kuuntelija. Ystävänä oon lojaali ja luotettava, auttavainen ja se joka saa kaikki aina nauramaan. Mikäli uskot et meillä olis yhteistä ja elämässäs ois ystävän puutosta ni laita mulle mailia, jään innolla odottamaan!

Olen 24v nainen pk-seudulta, ja etsin pidempiaikaisia ystävyyssuhteita naispuolisista ihmisistä. Asun avopuolisoni kanssa Länsi-Vantaalla. Olen iloinen ja nauravainen pohdiskelijatyyppi, joka arvostaa rauhallisuutta sekä avoimuutta. Baariin minua ei saa kuin harvakseltaan, mutta hyvän ruoan ja parin juoman ääreen kyllä useimminkin. Nautin matkustelusta ja uusien kokemusten kerryttämisestä. Olen asustellut ulkomailla muutaman vuoden, enkä näe paluuta ulkomaille mahdottomana joskus tulevaisuudessa opiskeluiden jälkeen.

Tykkään seurata fudista, koripalloa ja kiekkoa, mutta fanaattinen fanityyppi en ole minkään suhteen. Myös moottorivehkeet lämmittävät mieltäni. Lähdenkin mielelläni pelejä ja tapahtumia seurailemaan paikanpäälle.

Voisin kuvailla itseäni introvertiksi. En viihdy hulinassa ja tarvitsen omaa rauhaa. Toisaalta minusta saa hyvinkin sosiaalisen kuvan ulkopuolisen silmin. Olen lojaali ja aito ystävä, enkä tykkää draamasta. Omaan myös melko ronskin huumorintajun sekä kyvyn nauraa itselleni. Nuttura on toisin sanoen vain harvoin tiukalla. Ja eläimet, niitä rakastan! Olen höpsö koirille höpöttelevä tapaus. Tässä muutama tärkeä asia itselleni: Täytyy vielä mainita, etten jaksa jutella meikkaamisesta tai ulkokuoreen liittyvistä asioista juurikaan, vaikka huolta ulkonäöstäni pidänkin.

Yleensä viihdyn itseäni vanhempien ihmisten seurassa, mutta iällä ei juuri ole hirveän suurta merkitystä. Asuinpaikkakunnalla ei myöskään ole niin väliä, kunhan mahdolliset tapaamiset olisivat joskus järjestettävissä.

Jos kiinnostuit, niin laitahan meiliä: Olen vuotias mies Kymenlaaksosta. Olen huomannut olevani melko yksinäinen usein, ja kaipaisin elämääni ihmisiä joiden kanssa voisi jutella, viettää aikaa ja tehdä asioita yhdessä. Mun kiinnostuksen kohteisiin kuuluu mm. Tykkään myös keskustella kaikenlaisista asioista. Olisi myös mukavaa käydä esim. Sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole väliä.

Oon itse homo ja tällä hetkellä sinkku. Ilmoitukseni on voimassa koko vuoden, joten älä ujostele laittaa viestiä. Jahas, tämä tuntuu hiukan hämärältä tavalta etsiä uusia tuttavuuksia, mutta kokeillaan! Eli täällä tosiaan 35v nuorekas nainen joka taipuu mihin vain.

Luonteeltani olen spontaani ja iloinen! Jutut saattavat olla välillä melko korkealentoisia, mutta kategorioin itseni renessanssi-ihmiseksi jota kiinnostaa monet asiat. Kauneus ja terveys jne.. Viihdyn myös itsekseni ja mikäs sen kivempaa kuin välillä vähän viinitellä auringonpaisteessa parvekkeella musiikkia kuunnellen, nyt kaipais henkilöä höpisemään asioista. Liikunnalliset jutut kiinnostavat mm.

Käyn myös elokuvissa, lueskelen silloin tällöin, ruuanlaitto on joskus kivaa! Pidän myös matkustelusta, varsinkin kaupunkilomista taikka aktiivilomista. Voin toki harkita rantalomia ja aasiankohteita, tykkään seikkailla enkä panikoi helposti. Olen melko järkevä ja diplomaattinen. Sport, rock, klassinen, siisti milloin mitäkin. Tatuointeja kyllä löytyy ja tykkään lauttautua päivittäin edes jotenkin.

Olen työssäkäyvä toimistoajat , minulla on pieni koira ja melkein yläkouluikäinen lapsi vuoroviikoin. Olen rento, mutta ehkä snadisti varautunut, mitä en haluaisi olla. Siksi odotankin löytäväni näpsäkän ja kivan tyypin jonka kanssa on helppo olla! Satunnaisesti osaan olla kunnon viherpiipertäjä vaikka salaa rakastan kaikkea epäterveellistä.

Joten äärilaitaihmiset ei ehkä ole mun juttu, jutut loppuisi lyhyeen. Sama juttu moniongelmaisten ja negatiivisten ihmisten kanssa, välttelen normaalissakin elämässä Osaan kuitenkin ottaa tarvittaessa asiat vakavasti ja myös löytää ratkaisun ongelmiin. Olen kärsivällinen, enkä oleta asioiden muuttuvan hetkessä.

Lähdetään vaikka piknikille puistikkoon, höpötellään tai ollaan hiljaa. Tai miksei vaikka päiväreissulle Tallinnaan, en olekkaan käynyt vähään aikaan. Oi kaikki ystävyyden jumalat! Näyttäkäähön voimanne ja löytäkää mulle soulmate! Olen vuotias tyttö joka on vasta muuttanut kihlattunsa kanssa Lahteen. Olen kaikenlaisten eläinten ystävä. Mikäli kiinnostaa nähdä miltä näytän minut löytää Instagramista nimellä veerahelenamarjaana.

Jos voisit viihtyä kaltaiseni ihmisen seurassa ota ehdottomasti yhteyttä! Etsin uusia ihania ystäviä elämääni, joiden kanssa voisi viettää aikaa esimerkiksi ulkoillen luonnossa, urheillen, hengaillen, jutellen tai vaikkapa teekupin äärellä nauraen. Arkeeni kuuluu terveelliset elämäntavat, ruoka ja hyvänolon liikunta, ekologisuus, lähihoitajan työ, puoliso ja koira sekä paljon muuta vaihtelevaa ja kivaa tekemistä.

Laita rohkeesti viestiä nii jutellaan lisää amanda-elisabeth. Uusia ystäviä kaipailee 37v nainen Oulusta. Olen naimisissa ja mulla on 2 omaa lasta sekä miehellä 5 muksua Seuraa etsin liikuntaa harrastamaan, kirppareille, kahville, leffaan, keilaamaan ja joskus yöelämäänkin. Olen avoin, iloinen, huumorintajuinen ja juttua riittää kun tutustuu paremmin. Mut pistäppä viestii jos kiinnostaa tutustua.

Hei, oon 18v nuoren naise alku. Muutin just puolisen vuotta sitte stadiin niin en tunne täältä päin oikeen ketään. Toivoisin avointa seuraa, iällä ja sukupuolella ei o mulle mitään väliä, kaikki uudet tuttavuudet on tervetulleta. Kesällä varsinki ois kiva käydä terdellä, viettää aikaa muuten vaan ulkona ja nauttia lomast hyväs seuras! Numerooni en haluu tässä antaa. Ja yllä olevista snäpissä vastaan aktiivisemmin. Tuu ihmeessä laittaa viestii jos säki kaipaat ympärilles ihmisii joiden kans viettää aikaa!

Olen kiinnostunut erilaisista asioista. Luen ja kuuntelen paljon. Psykologia, filosofia, yhteiskunnalliset asiat, seksuaalisuus. HSP, ted-talkit, introverttiys yms. Asun Pirkanmaalla, elän parisuhteessa ja minulla on lapsia. En etsi seuraa siinä mielessä enkä myöskään salaseuraa. Tiedän paljon työelämästä ja jotain työttömyydestä ja mielenterveyden ongelmista.

Kärsin ajoittain paniikkihäiriöistä mutta en koe niitä itseniä määrittäväksi tekijäksi tai laatikoksi johon itse kuuluisin. Haluan keskustella asioista avoimin mielin jolloin myös itsensä haastaminen ja kehittäminen onnistuu parhaiten.

Alkuun jutustelua säpöllä, myöhemmin myös muissa kanavissa. Olen 20v nainen Pohjois-Karjalasta. Yleensä vietän aikaa kuuntelemalla musiikkia ja omia ajatuksiani.

Viihdyn hyvin omissa oloissanikin, mutta joskus kaipaan samanhenkistä ihmistä, jonka kanssa voisi pohtia elämää ja kaikkea mahdollista. Olen aika melankolinen ja rauhallinen luonne, ja toivon että sinäkin olet tai ainakin ymmärrät näitä piirteitä etkä pahastu niistä.

Huumorini on usein sarkastista ja joskus aika mustaakin. Olisi mukavaa tutustua sinuun! Parhaiten minuun saa pidettyä yhteyttä snapchatissa, mutta vaihdetaan yhteystiedot sähköpostissa. Täällä 25v Jämsässä asuva nainen etsii ystävää. Olen luonteeltani empaattinen ja olen ujo varsinkin aluksi ja isommassa porukassa. Harrastan lenkkeilyä ja uintia. Tykkään myös katsoa elokuvia, leipoa, pelata sulkapalloa yms. Olisi kiva saada uusi ystävä jonka kanssa voisi tehdä kaikkea ja puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Voit asua muuallakin mutta olisi kiva jos asuisit Keski-Suomessa tai Pirkanmaalla. Ota yhteyttä jos kiinnostaa. Täällä 23v Järvenpäästä kotoisin oleva tyttö joka etsii kavereita lähiseudulta. Olen yli parisen vuotta sitten valmistunut lähihoitajaksi ja nyt työelämässä. Harrastuksiin kuuluu säbä, geocaching ja tykkään kuunella musaa ja kattoo netflixiä. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja luoda hyviä ystävyyssuhteita Olen positiivinen, huumorintajuinen ja luotettava.

Etsin kahvittelu, kävely, juttelu ja mukavaa seuraa. Tietysti kaikkea muutakin mitä keksitään. Olen myös kiinnostunut menemään esim. Oon 23v nuori Järvenpäästä. Etsin ystäviä Uudeltamaalta tai Kanta-Hämeestä ensisijaisesti , jotta voitais joskus nähäkin Asun puolison kanssa ja odotetaan meidän esikoista.

Tykkään eläimistä ja luonnosta. Katon paljon Netflixia, mutta luen myös ajankuluks. Psykologia, historia, magia ja okkultismi kiinnostaa.

Maailmankatsomukseltani oon jonkinlainen pakana, sen enempää kategorisoimatta.

0 responses on “Deiteille etsitään ystävää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *